top of page

Vi søger praktikanter med kvalitative kompetencer

Brænder du for miljømæssig og social bæredygtighed? Har du lyst til at afprøve dine kvalitative kompetencer og lære nyt i en innovativ og velanset konsulentvirksomhed? Så bliv en del af konsulentteamet hos PlanMiljø.


PlanMiljø søger en praktikant fra f.eks. antropologi, etnologi eller sociologi til forårssemestret 2022. Praktikstillingen er på fuld tid med opstart i starten af 2022. Ansøgningsfristen er den 22. november 2021. Der afholdes løbende samtaler.


PRAKTIKFORLØBET

Som praktikant vil du blive tilknyttet en af vores antropologer eller etnologer, der vil fungere som din primære praktikvejleder og have øje for din læring og trivsel. Du vil få trænet din metodiske og analytiske værktøjskasse i arbejdet med vigtige bæredygtighedsproblematikker. Samtidig vil du få erfaring med at sætte dine kompetencer i spil i tværfaglige teams, hvor den antropologiske/etnologiske indsigt i adfærd kombineres med miljøfaglig ekspertise.


Dine arbejdsopgaver kan f.eks. være:

  • Forberedelse, gennemførsel og analyse af interviews, ofte med brug af inddragende metoder såsom brugerrejser, prototyper, videoopgaver, prioriteringsøvelser el. lign.

  • Deltagelse i feltbesøg, fokusgruppeinterviews, workshops mm.

  • Kortlægning af viden inden for et specifikt område relateret til social eller grøn bæredygtighed

  • Formidling via præsentationer, rapporter eller video

Derudover vil du indgå i dagligdagen side om side med vores erfarne konsulenter. Du vil have mulighed for at sidde med til kundemøder, brainstorms og oplæg og generelt få indblik i projektarbejde lige fra idéudvikling og salg til eksekvering, analyse og formidling.


Det er vigtigt for os, at du er klar til at tage fat og tilegne dig ny viden og nye kompetencer, samt at du kan fokusere på det væsentlige og levere resultater af en høj faglig kvalitet. Du skal beherske et godt skriftligt dansk og engelsk.


PLANMILJØ TILBYDER

  • Indgående kendskab til bæredygtighed fra et konsulenthus, der har arbejdet med grøn omstilling i over 30 år

  • Faglig udvikling i alle aspekter af konsulentlivet

  • En sjov og afvekslende arbejdsdag med spændende projekter og kunder

  • Mulighed for at bruge alt det, du har lært, til at løse virkelige bæredygtighedsproblematikker

  • Søde kolleger med fagligheder fra bl.a. miljøplanlægning, statskundskab, antropologi, kommunikation og forretningsudvikling

OM OS

PlanMiljø er et konsulenthus, der skaber bæredygtig udvikling – fra tanke til handling. Vi er 24 ansatte med miljøfaglige, antropologiske og samfundsvidenskabelige fagkompetencer. Her er en uformel omgangstone og kort fra idé til handling. Vores kundekreds spænder vidt og inkluderer innovative virksomheder, danske kommuner, civilsamfundsorganisationer, Miljøstyrelsen, Nordisk Ministerråd og EU-Kommissionen. Vi har 30 års erfaring med rådgivning inden for bæredygtighed og er velansat såvel nationalt som internationalt.


Send ansøgning og CV til Kia Egebæk på kia@planmiljoe.dk senest d. 22. november 2021, kl 12.00.


Ønskes yderligere information om praktikstillingen, kontakt Kia Egebæk på tlf: 28 44 80 88.


Vi ser frem til at høre fra dig!


Hvis du skulle være nysgerrig på, hvilke problemstillinger og projekter vi arbejder med, kan du følge med i nyheder fra PlanMiljø på LinkedIn.


bottom of page