top of page

Udviklingsprogram for bæredygtighed i turismesektoren

Har sommeren givet dig nye idéer til, hvordan din virksomhed kan indfri jeres bæredygtige forretningspotentialer? Sælger I produkter eller services inden for turismesektoren, og holder I til i Hovedstaden?


Så har I mulighed for at ansøge om at deltage i et udviklingsprogram, som vi driver i samarbejde med Wonderful Copenhagen. Deadline for at ansøge er d. 10. august.


Programmet løber fra september-december og indeholder både vidensopbygning og konkret støtte til test og implementering af bæredygtighedstiltag, der kan være med til at fremme jeres forretning. Forløbet målrettes jeres specifikke behov, og I får et individuelt udviklings- og testbudget, som afstemmes i samarbejde med Wonderful Copenhagen.


Projektet gennemføres som en del af projektet Sustainable Choice CPH, der skal gøre København til verdens mest bæredygtige hovedstadsdestination.


Læs mere og ansøg via linket: https://www.wonderfulcopenhagen.dk/wonderful-copenhagen/partnerskaber/aaben-invitation-baeredygtig-forretningsudvikling-turismeaktoererbottom of page