top of page

Seniorkonsulent søges til PlanMiljø

Har du stærke kompetencer inden for cirkulær økonomi og affald? Vil du være med til at udvikle og drive nationale og internationale analyser og projekter inden for området?

PlanMiljø søger en erfaren seniorkonsulent, der kan indgå i vores team af miljøplanlæggere og -analytikere inden for grøn omstilling og cirkulær økonomi. Du vil komme til at arbejde med både policy-analyser og projekter af mere teknisk karakter og dermed være med til understøtte den nationale og internationale omstilling til et bæredygtigt ressourceforbrug.

Vi gennemfører projekter på mange niveauer - internationalt, EU, Norden, nationalt og på virksomhedsniveau – og du skal have forståelse og interesse for både den nationale og den internationale miljøregulering og policyudvikling. Hvis du har interesse og mulighed for det, kan der være rejseaktivitet forbundet med stillingen; både i Europa og i udviklingslande.

Vi har altid blikket rettet mod nye spændende udfordringer, og du vil indgå i arbejdet med at udvikle nye projekter og svare på nationale og internationale udbud. Du skal have en proven track record inden for projektudvikling og salg og interesse for dette. Vi forventer, at du har et solidt netværk af fagfæller og kunder.

Kvalifikationer

  • Du har stor erfaring og en stærk faglighed inden for cirkulær økonomi, ressourcer og affald og har mindst 10 års erfaring med områderne både nationalt og på EU-niveau.

  • Du sætter pris på at komme i dybden med analyser og resultater. Du har samtidig et stort drive og evner at tage dine idéer og metoder fra tanke til resultat.

  • Du er en dygtig og erfaren projektleder og kan lede motiverende og inddragende internt og på tværs af fagligheder og organisationer. Du lytter til kundens behov og kan omsætte dem til resultater, og du har styr på både tidsplaner og budgetter.

  • Du har en længere videregående uddannelse inden for eksempelvis miljøplanlægning, samfundsøkonomi eller statskundskab. Din erfaring er dog vigtigere end din uddannelsesretning.

PlanMiljø tilbyder

Hos PlanMiljø er du med til at bidrage til et mere bæredygtigt samfund ved at støtte virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder i miljømæssig, social og økonomisk udvikling. Vi har arbejdet med bæredygtighed i over 30 år, har et godt navn i Danmark og internationalt og kombinerer vores solide erfaring med lyst og evne til innovation og samarbejde. Vi er 18 ansatte med miljøfaglige, antropologiske og samfundsvidenskabelige fagkompetencer. Her er en uformel omgangstone og kort fra ide til handling. Du bliver en del af et dygtigt og engageret hold af kolleger med godt humør. Arbejdspladsen er i cykelafstand fra Veksø Station.

Ansøgningsfrist og yderligere information Ansøgningsfristen er den 23. september. Send ansøgning og CV til rfb@planmiljoe.dk. Ønskes yderligere information, kontakt Direktør Bjørn Bauer på 40 73 33 13 eller chefkonsulent og partner Rikke Fischer-Bogason på 27 28 15 50. Vi ser frem til at høre fra dig.

Når du søger en stilling hos os, modtager og behandler vi en række personoplysninger om dig. Det gør, at vi er dataansvarlige for de personoplysninger, som vi behandler om dig. Det vil typisk være følgende oplysninger: Navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer, e-mailadresse, uddannelse(r), karrierehistorik, og anbefalinger/referencer.

Vi anvender databeskyttelsesforordningens art. 6 (1) (b) som hjemmel, da der er tale om personoplysninger, som du selv har fremsendt til os med henblik på at blive ansat. Hvis du får afslag, sletter vi de oplysninger, vi har registreret om dig, inden for 6 måneder. Hvis du bliver ansat, gemmer vi de oplysninger, som har været en del af rekrutteringsprocessen, i din personalemappe.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.


Følg med i nyhederne fra PlanMiljø på LinkedInbottom of page