top of page

PlanMiljø i videnscenter for cirkulær økonomi

PlanMiljø er optaget som partner i EUs Temacenter for Cirkulær Økonomi. Temacentret informerer beslutningstagere i EU og medlemslandene, samt offentligheden, om et utal af temaer knyttet til cirkulær økonomi. Temacentret spiller ikke mindst en vigtig rolle i at støtte European Environment Agency i at udvikle, implementere og/eller måle på tiltag inden for cirkulær økonomi, herunder produktpolitikker, affaldsforebyggelse og vurdering af medlemslandenes fremdrift på CØ-området.


Vi er i PlanMiljø stolte over at være blevet inviteret med som partner i Temacentret, baseret på vores mangeårige arbejde inden for området. Vi ser frem til i de kommende år at arbejde endnu tættere sammen med de dygtigste institutioner i Europa og for at få mulighed for at give et ekstra bidrag til udviklingen af CØ i hele unionen. Samtidig vil de mange udviklingsorienterede projekter give os ekstra ballast til at udføre banebrydende danske og nordiske projekter med CØ som omdrejningspunkt.


Vil du høre mere om EUs Temacenter for Cirkulær Økonomi eller vores arbejde med CØ, er du velkommen til at kontakte Bjørn.


Følg med i nyhederne fra PlanMiljø på LinkedInbottom of page