top of page

"Og vinderen er…."

I dag overraskede PlanMiljø, Danske Anlægsgartnere og et hold journalister elever på tre skoler med prisoverrækkelser i den nationale case competition om biodiversitet og grønne uderum i skolegårde.


Ud af de mange bidrag fra hele landet blev det elever i 6.d. på Buddinge Skole og 5.b. på Bagsværd Kostskole og Gymnasium, der løb med hhv. 1.- og 2.-pladsen og flotte checks på hhv. 7.000 kr og 3.000 kr. Juryen var desuden så begejstrede for alle bidragene fra 6.a og 6.b på Tinderhøj Skole -Grøn Skole i Rødovre, at de valgte at overrække dem en specialpris og et æbletræ med ananas-æbler!


Stort tillykke til de dygtige elever, som stod bag de gode idéer, og tak til alle elever og lærere, som har arbejdet med biodiversitet og udviklet kreative bidrag til konkurrencen. Også tak til juryens medlemmer Søren Sømod, Karen Barfod og Vicky Knudsen, samt Claus Wachmann for deltagelse ved præmieoverrækkelsen.


Fra i morgen kan du se videoerne fra de tre skoler på www.idékonkurrencen.dk.


Projektet har til formål at fremme udendørs læring og øget biodiversitet i skolegårde og er støttet af VILLUM FONDEN # VELUX FONDEN (THE VELUX FOUNDATIONS). Herlev Kommune er projektpartner. Læs meget mere på www.idekonkurrencen.dk.


Følg med i nyhederne fra PlanMiljø på LinkedIn
bottom of page