top of page

MATHIAS HVAM, NY SENIORKONSULENT MED SPECIALE INDEN FOR ESG, CIRKULÆR ØKONOMI og KLIMA


Vi har fået mange nye ansigter her i NORION og over den næste tid, vil vi præsentere jer for vores nye kollegaer. Vi starter ud med at give ordet til Mathias, der er kommet til os fra detailverdenen:


Hej, jeg hedder Mathias. Jeg startede hos NORION tilbage i februar måned og er efterhånden ved at være faldet til i de nye omgivelser.


Jeg glæder mig til at opleve ”den anden side af bordet” som konsulent, idet jeg før har siddet med virksomhedsperspektivet. Jeg kommer nemlig direkte fra detailhandlen, hvor jeg de sidste seks år har været en del af Coop Danmarks CSR-afdeling.


Jeg er primært miljøfaglig af uddannelse og sind, men har desuden lært om mig selv, at jeg trives allerbedst i krydsfeltet mellem det "miljøfaglige” og det ”kommercielle”. De bedste løsninger opstår ofte i mødet mellem de to og jeg elsker udfordringen, der ligger i at få tingene til at gå op i en højere enhed. Det perspektiv har jeg tænkt mig at tage med videre i mit nye arbejde.


Der er utroligt mange spændende ting i gang her i NORION, som jeg har tænkt mig at blande mig i og dele med jer. Det første jeg kan dele er, at kaffen er rigtig god og at det nye kontor ligger nemt tilgængeligt i København – så man er hermed inviteret på en kop kaffe, hvis man skulle være nysgerrig og have både tid og lyst!


Hvis I vil vide mere om mig eller mine fokusområder, kan I finde yderligere oplysninger på min profil eller skrive til mig på mh@norion.dk eller via LinkedIn, Mathias Hvam.bottom of page