top of page

De unge skal involveres, ikke bare aktiveres.

Vi har derfor sammen med FRAK etableret et Unge Advisory Board til projekt FRAKtioner.


Fritidsjobs og Verdensmål bliver hinandens forudsætninger, når de unge fra Urbanplanen på Advisory Boardets første møde udvikler løsninger på, hvordan fx. affald kan håndteres bedre i udsatte byområder, og hvilken rolle de unge kan have.


Yaw på 18 år siger: “Jeg synes, at klimaet er den vigtigste og mest aktuelle problemstilling for os unge i dag. Det er os og vores børn, som skal leve med konsekvenserne af de valg, som bliver truffet i dag. Det faktum, at vi unge får lov til at arbejde inden for dette felt, er virkelig noget, jeg synes er genialt.”


I PlanMiljø glæder vi os til at arbejde meget mere sammen med de unge og FRAK i det kommende år og sammen afprøve nye former for grønne fritidsjobs, der både giver unge arbejdstræning og bidrager til en mere bæredygtig verden.


Læs mere om projektet her: https://frak.dk/nyhed-fraktioner/


Hvis du vil høre mere om involvering af unge og vores metoder til borgerinddragelse, er du velkommen til at tage fat i antropolog Julie Granhøj Christoffersen.


Projekt FRAKtioner er et samarbejde mellem FRAK, Partnerskabet i Urbanplanen og PlanMiljø og er støttet af Tuborgfondet.


Følg med i nyhederne fra PlanMiljø på LinkedInbottom of page