top of page

Byd velkommen til PlanMiljøs første etnolog Katrine Weber

Katrine er ekspert i bæredygtige hverdagspraksisser og adfærd som betingelse for cirkulær omstilling. Hun er en kreativ etnograf og har fokus på inddragende og designantropologiske metoder.


Katrine har arbejdet i PlanMiljø siden oktober og har erfaring fra antropologiske konsulentvirksomheder, fra Miljøstyrelsens kontor for Cirkulær Økonomi og Affald og fra Dansk Folkeoplysnings Samråd, hvor hun har beskæftiget sig med social inklusion i foreningslivet.


Hos PlanMiljø arbejder Katrine særligt på de projekter, hvor vi kombinerer socialt ansvar og grøn bæredygtighed. Hun faciliterer inddragelsesprocesser, udarbejder adfærdsanalyser og omsætter dem til handlingsrettede anbefalinger, der gør mennesker i stand til at understøtte cirkulær økonomi.


Hvis du eller en du kender er nysgerrig på, hvordan vores antropologiske team kan hjælpe din organisation med at guide adfærd i en bæredygtig retning, er du velkommen til at skrive i tråden, så tager Katrine kontakt. Du kan også fange hende direkte på kw@planmiljoe.dk.


#adfærd#cirkulærøkonomi#bæredygtighed


Følg med i nyhederne fra PlanMiljø på LinkedInbottom of page