FødevareBanken afholdt i onsdags bestyrelsesseminar og PlanMiljøs Mads Werge var inviteret med for at fortælle om nyeste tendenser i fødevareværdikædens arbejde med madspild, men også for sammen med bestyrelsen at arbejde med at styrke fødevarebankens driftsøkonomi. For selvom overskudsfødevare er omdrejningspunktet for fødevarebankens virke, så kan de hverken bruges til at finansiere kølebiler eller til at koordinerer de mange frivillige der er en essentiel del af at bringe maden ud til modtagerne. Der er behov for, at de detailhandels- og fødevarevirksomheder der nyder godt af Fødevarebankens ydelser til at afhjælpe eget madspild, også er med til at sikre driften.
Innovationshøjden og engagementet i Bestyrelsen var høj, og i PlanMiljø glæder vi os til det fortsatte samarbejde med Lea Gry von Cotta-Schønberg, Henrik Olsen og resten af Team Fødevarebanken, så Danmark fortsat kan have en bæredygtig Fødevarebank i fremtiden.
Følg med i nyhederne fra PlanMiljø på LinkedIn
