top of page

Klimaklar

 – Få skærpet din profil med nyeste viden om bæredygtighed og den aktuelle grønne omstilling

 

Jobmarkedet efterspørger kandidater, der kan arbejde fokuseret med bæredygtighed og grøn omstilling. Kom med på dette forløb og lær, hvordan du i dit næste job kan bidrage aktivt til den grønne indsats.

Du tilbydes et opkvalificerende 7-ugers forløb, hvor du gennem en blanding af teori og praksis får en basisviden om bæredygtighed, så du bliver i stand til at deltage i arbejdet med agendaen omkring bæredygtighed i dit kommende job. Få konkrete redskaber til at hjælpe virksomheder i en bæredygtig retning.

 

Under dette opkvalificeringsforløb lærer du blandt andet at afdække klimavenlige potentialer i en virksomhed. Du vil også få indblik i miljøcertificeringer samt få redskaber til at forstå, hvilke krav der vil være til formidling og rapportering af bæredygtighed fremadrettet. Du kan bl.a. blive opkvalificeret i rollen som projektleder af bæredygtighedstiltag, miljøansvarlig, økonomicontroller eller grøn regnskabsmedarbejder. Mulighederne er mange. Du vil få værktøjer til at arbejde med spørgsmål som:

 

 • Hvornår er der behov for at lave klimaberegninger, og hvordan laver du en klimaberegning? - Hvad findes der af miljøcertificeringer, og hvordan vælger du den rigtige?

 • Hvor er der behov for grønne indkøb, og hvilke kriterier kan du stille op?

 • Hvad er cirkulær økonomi, og hvordan arbejder du med den?

 • Hvilke krav vil der fremadrettet være til rapportering af bæredygtighed, og hvad bliver din rolle?

 • Hvilken affaldsregulering gælder for virksomhederne, og hvordan griber du opgaven an?

 • Hvad er vigtigt omkring bæredygtighed og grøn omstilling, og hvordan formidler du den viden bedst?

Speaking at Seminar

Forløbet gennemføres af NORION Consult, som rådgiver virksomheder i miljøspørgsmål. På forløbet vil der være 3 ugers undervisning (13 dage) og 4 ugers virksomhedspraktik, inklusiv vejledning

Forløbet varer syv uger og består af tre ugers undervisning og fire ugers virksomhedspraktik i samarbejde med to-tre andre kursister
 

 • Forløbet er for akademikere

 • Næste forløb fra den 27. marts – 22. maj 2023 og gennemføres i regi af Københavns Kommune

 • Der udbydes efterfølgende nye forløb

 • Tre ugers undervisning og fire ugers virksomhedspraktik inkl. vejledning
           

Norion er et konsulenthus, der bidrager til et mere bæredygtigt samfund ved at støtte virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder i miljømæssig, social og økonomisk udvikling. Vi har arbejdet med bæredygtighed i over 30 år og kombinerer vores solide erfaring med lyst og evne til innovation og samarbejde. Vi sætter en ære i at være de dygtigste til det, vi gør: At fremme et bæredygtigt samfund.

Featured projects

Læs om vores seneste projekter under Nyheder eller følg med på LinkedIn

No posts published in this language yet
Once posts are published, you’ll see them here.

Samarbejdspartnere og kunder

bottom of page