top of page

Fri, 08 Mar

|

København

Morning Talk om sexarbejderes rettigheder på Kvindernes Internationale Kampdag

Start din morgen på Kvindernes Internationale Kampdag hos Norion med en spændende morning talk om sexarbejderes rettigheder med seniorforsker og antropolog Sine Plambech, der er bogaktuel med den anmelderroste ”Global Sex – Hvad sexarbejdere ved om kærlighed og kapitalisme”.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Morning Talk om sexarbejderes rettigheder på Kvindernes Internationale Kampdag
Morning Talk om sexarbejderes rettigheder på Kvindernes Internationale Kampdag

Time & Location

08 Mar 2024, 08:00 – 9:00

København, Tomsgårdsvej 19, S. th., 2400 København, Danmark

About the event

Morning Talk om sexarbejderes rettigheder på Kvindernes Internationale Kampdag

Kalder alle naboer, samarbejdspartnere og venner af huset!

Start din morgen på Kvindernes Internationale Kampdag sammen med os og nyd en kop kaffe og croissant, mens du lytter til en spændende morning talk om sexarbejderes rettigheder.

D. 8.marts fra klokken 8.00-9.00 inviterer vi til talk med seniorforsker og antropolog Sine Plambech, der er bogaktuel med den anmelderroste ”Global Sex – Hvad sexarbejdere ved om kærlighed og kapitalisme”.

Sine er bestyrelsesforperson for vores gode samarbejdspartner The Red Van, og talk’en vil handle om global migration og sexarbejde. Vi stiller skarpt på, hvordan kvindekamp og feminisme hænger sammen med sexarbejde og migration. Efter talk’en vil der være tid til spørgsmål, før vi runder af og fortsætter ud i verden for at klare dagens gøremål.

Arrangementet er både for dig, der allerede arbejder indenfor emnet, og dig, der gerne vil fejre kampdagen ved at lære noget nyt over en kop kaffe.

Praktisk:

Arrangementet foregår fredag d. 8. marts kl. 8.00-9.00. Det første kvarter er der ankomst, mulighed for at snuppe en kop kaffe, lidt juice og en croissant fra bageriet Flere Fugle. Talk’en starter 8:15.

Adressen er Norion Consult, Tomsgårdsvej 19, 2400 Kbh NV.

Tilmelding er gratis, men nødvendig, da pladsen er begrænset. Der er begrænsede siddepladser, så sørg gerne for at være der til tiden, hvis du vil sidde ned.

Vi glæder os til at se jer!

Om Sine Plambech:

Sine Plambech er antropolog, forfatter, filmskaber og seniorforsker ved Dansk Institut for Internationale Studier og har i 20 år forsket i globalt sexarbejde, migration og køn. Udover sin aktuelle og anmelderroste bog ”Global Sex - Hvad sexarbejdere ved om kærlighed og kapitalisme”, har hun en række dokumentarfilm om ægteskabsmigration og sexarbejde bag sig, blandt andet ”Fra Thailand til Thy” og ”Hjertelandet”. Hun er netop hjemvendt fra endnu et feltarbejde i Thailand, denne gang blandt transkønnede sexarbejdere i turistområdet i Pattaya.

Om The Red Van:

The Red Van er en forening, der arbejder for skadesreduktion og rettigheder for gadebaserede sexarbejdere på Vesterbro. Hver torsdag, fredag og lørdag nat triller foreningens frivillige den ombyggede, røde varevogn ud i området omkring Istedgade, hvor de tilbyder sexarbejderne et tryggere, mere hygiejnisk og mere sikkert sted at udføre deres arbejde, end gaden eller kundernes biler kan tilbyde.

Om Norion Morning Talks:

Dette er den allerførste i rækken af Norion Morning Talks; et nyt initiativ, hvor vi åbner vores kontor i Nordvest op og sammen med gode samarbejdspartnere deler ud af viden og inspiration, der kan fremme social eller grøn bæredygtighed. Vi synes nemlig, at indsigter fra vores spændende projekter og samarbejdspartnere fortjener et større publikum. Det er gratis at deltage, og alle er velkomne.

ER DER IKKE FLERE BILLETTER? 

Kom på ventelisten. Skriv til: jg@norion.dk

Tickets

  • Morning Talk hos Norion

    Der vil blive serveret kaffe, juice og croissant fra kl 8.00-8.15. ER DER IKKE FLERE BILLETTER? Kom på ventelisten. Skriv til: jg@norion.dk

    DKK 0.00
    Sold Out

This event is sold out

Share this event

bottom of page