top of page

Wed, 08 Nov

|

København

Fysisk Workshop hos DI - Nordic Metrics for Circular Construction

Invitation til workshop om Nordiske indikatorer for cirkulært byggeri med efterfølgende frokost

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Fysisk Workshop hos DI - Nordic Metrics for Circular Construction
Fysisk Workshop hos DI - Nordic Metrics for Circular Construction

Time & Location

08 Nov 2023, 09:00 – 12:00 CET

København, H. C. Andersens Blvd. 18, 1553 København, Danmark

About the event

Projektet Nordic Networks for Circular Construction, (Arbejdspakke 3), har som formål at udvikle frivillige, nordiske indikatorer for cirkulært byggeri med realistiske minimumskriterier for branchen.

Projektgruppen har nu, bl.a. igennem interviews og dialog med byggebranchens aktører identificeret 14 indikatorer, af hvilke Nordiske Ministerråd har udvalgt 5 indikatorer, som særligt interessante i forhold til at monitorere cirkulær økonomi i byggeriet i Norden. En oversigt med indikatorer er vedhæftet.

De udvalgte indikatorer ønskes nu testet hos interessenter til en workshop. Formålet er at skitsere en strategi for implementeringen af disse fem udvalgte indikatorer.

Du vil til workshoppen få en kort introduktion til hvordan -og på hvilken begrundelse indikatorerne er udvalgt,o g du vil få mulighed forat give input til hvordan indikatorerne vil give mest værdi for byggebranchen. I løbet af workshoppen vil vi bl.a. diskutere, hvordan det nødvendige datagrundlag kan etableres, samt hvordan eventuelle metodiske barriere kan overkommes.

Workshoppen afsluttes kl 12.00 og efterfølgende vil der serveres frokost. 

Share this event

bottom of page